Individuele coaching

logo

Heb je steeds terugkerende problemen met teksten of met de taal, dan kan ik je ondersteunen. Dat doe ik door je als het ware ‘op afstand’ een helpende hand te bieden.
(Komen de problemen voort uit het feit dat je van huis uit anderstalig bent, kijk dan op www.taalglobaal.com)

Correctie + uitleg
Teksten waar je onzeker over bent, mail je naar TG. Ik controleer die teksten en geef aan wat er fout is, of wat niet zo mooi geformuleerd is, en doe een suggestie ter verbetering. Zo heb je in een handomdraai een gecorrigeerde tekst. Maar daar blijft het natuurlijk niet bij. Ik signaleer welke schrijfproblemen een belangrijke rol spelen, wat steeds weer opvalt, en geef je daarbij uitleg en eventueel oefenmateriaal.

iStock_000012591819XSmallklein

Twee resultaten tegelijk

Op deze manier heb je twee resultaten: je teksten zijn snel gecorrigeerd, zodat je ze met een gerust hart kunt verzenden. En je leert al doende je eigen schrijfvaardigheid verbeteren door de uitleg en de oefeningen die je krijgt. Het doel van tekstbegeleiding is dat je die na enige tijd niet meer nodig hebt.

Je koopt een tegoed aan uren
Tekstbegeleiding per e-mail koop je in per uur. De prijs van een uur is 70 euro excl. btw (vanaf 5 uur is dat 60 euro per uur). Ik houd precies bij hoeveel tijd ik aan je teksten besteed en als de tijd die je hebt ingekocht ‘op’ is, beslis je of je nog meer begeleiding wilt. Ik werk efficiënt en secuur; voor 5 uur tekstbegeleiding kun je een aanzienlijke hoeveelheid tekst aan me mailen en van commentaar, uitleg en correcties laten voorzien. Wil je liever persoonlijke face-to-face begeleiding, dan kost dat 90 euro per uur.

Overleg eens met je werkgever over de betaling. Tekstbegeleiding verdient zichzelf terug, want het bespaart je als werknemer veel tijd.