E-training Publiekgericht schrijven

logo

Je kent die twijfel vast wel: lezen ze mijn tekst eigenlijk wel? Daarbij gaat het om de vraag: is mijn verhaal wel publiekgericht genoeg? Houd ik wel voldoende rekening met de doelgroep? We krijgen op het werk heel wat teksten onder ogen, elke dag weer. Brieven en mails, rapporten, beleidsstukken, webteksten, memo’s, bedrijfsbladen: noem maar op. Veel van die teksten worden niet of maar half gelezen, omdat ze niet aantrekkelijk geschreven zijn.  Lezers haken snel af als een tekst niet ‘lekker’ leest.

In deze training Publiekgericht schrijven leer je wat je kunt doen om je teksten aantrekkelijker te maken. Hoe zorg je ervoor dat een tekst gericht is op de doelgroep en dat hij de lezer aanspreekt? Wat is je doelgroep eigenlijk, en welke technieken zijn er om een tekst publiekgericht te schrijven en de aandacht van je lezer vast te houden? Of om een tekst met een paar ingrepen alsnog aantrekkelijk te maken?

Prijs: 280 euro voor vier lessen excl. btw (= €338,80 inclusief)
Desgewenst mogelijkheid tot uitbreiding à 75 euro excl. per les

Deze training is ook te combineren met Kort en bondig schrijven. Samen zijn het dan zes lessen, voor de prijs van 400 euro exclusief (dus € 484,- inclusief btw). 

Beginnen wanneer je wilt!